Voorwaarden

Bij het brengen van uw konijn(en)/cavia('s) dient u de volledige pensionkosten contant te betalen. Komt u uw konijn(en)/cavia('s) eerder ophalen dan de afgesproken datum dan kan er helaas geen geld worden teruggegeven. Indien u de gemaakte afspraak wilt annuleren dan kan dit kosteloos.

U doet er verstandig aan om uw konijnen in te laten enten tegen Myxomatose, VHD-1 en VHD-2. Wanneer uw konijn(en) niet ingeënt zijn tegen deze ziektes en uw konijnen lopen dit virus op tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo en/of overlijden hieraan dan kan Konijnenpension Dwingeloo hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Mocht(en) uw konijn(en)/cavia('s) tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo ziek worden en het is mijns inziens nodig hier een dierenarts naar te laten kijken dan zal ik naar Dierenartsenpraktijk Dwingeloo in Dwingeloo of naar Glas Diergeneeskunde in Diever gaan. Indien mogelijk zult u hierover vooraf geïnformeerd worden. Als dit niet lukt of er is haast geboden dan zal ik mij gelijk wenden tot de dierenarts. Alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor uw rekening. Konijnenpension Dwingeloo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit dat uw konijn/cavia ziek wordt en naar een dierenarts moet.

Konijnenpension Dwingeloo kan niet aansprakelijk worden gesteld mocht uw konijn/cavia hier plotseling komen te overlijden.

Ook als er op het terrein van Konijnenpension Dwingeloo betreffende uzelf enige materiële schade ontstaat of schade van medische aard en de hieruit voortvloeiende immateriële schade, dan kan Konijnenpension Dwingeloo daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Konijnenpension Dwingeloo behoudt zich het recht een konijn/cavia bij aankomst te weigeren indien er een vermoeden bestaat dat het konijn/de cavia een besmettelijke ziekte heeft of om een andere reden niet gezond is. Uiteraard zal er eerst gekeken worden naar een passende oplossing.

Het pension

Ruime hokken inclusief grote buitenren, gescheiden van de andere konijnen.

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Tarieven

4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...