Voorwaarden

Konijnenpension Dwingeloo is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook. Indien u of uw konijn(en) iets overkomt bij Konijnenpension Dwingeloo dan is Konijnenpension Dwingeloo hiervoor niet aansprakelijk, eventueel is van toepassing de Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering, ondergebracht bij Reinders Assurantiën te Coevorden. Het betreden van Konijnenpension Dwingeloo is op eigen risico.

Bij het brengen van uw konijn(en) dient u de volledige pensionkosten contant te betalen. De breng- en haaldag tellen ook mee als 2 volle dagen. Komt u uw konijn(en) eerder ophalen dan de afgesproken datum dan kan er helaas geen geld worden teruggegeven. Annuleren is geen probleem (doet u dit wel zo snel mogelijk).

Konijnenpension Dwingeloo kan foto's maken van uw konijn(en), deze worden enkel gebruikt voor de website en/of facebook.

U doet er verstandig aan om uw konijnen in te laten enten tegen Myxomatose, VHD-1 en VHD-2. Wanneer uw konijn(en) niet ingeënt zijn tegen deze ziektes en uw konijnen lopen dit virus op tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo en/of overlijden hieraan dan kan Konijnenpension Dwingeloo hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Mocht(en) uw konijn(en) tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo ziek worden en het is mijns inziens nodig hier een dierenarts naar te laten kijken dan zal ik naar Dierenartsenpraktijk Dwingeloo of Glas Diergeneeskunde in Diever gaan (of naar een andere op dat moment dienstdoende dierenarts). Indien mogelijk zult u hierover vooraf geïnformeerd worden. Als dit niet lukt of er is haast geboden dan zal ik mij gelijk wenden tot de dierenarts. Alle kosten die hieruit voortvloeien komen voor uw rekening.

Door de stress van een autorit of verhuizing kunnen konijnen ziek worden, iets onderliggends kan hierdoor ook tot uiting komen. Hygiëne staat hoog in het vaandel, maar toch kan uw konijn(en) iets oplopen in het pension. Konijnenpension Dwingeloo kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, het laten logeren van uw konijnen is volledig op eigen risico.

Indien uw konijn(en) komt/komen te overlijden dan zal deze achtergelaten worden bij de dierenarts of daar naartoe gebracht worden. Indien er tijdens de logeerperiode u iets overkomt waardoor u uw konijn(en) niet meer op kunt halen en er is niemand anders die dit namens u kan doen dan zal Konijnenpension Dwingeloo dit konijn/deze konijnen opvangen en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar.
Konijnenpension Dwingeloo behoudt zich het recht een konijn bij aankomst te weigeren indien er een vermoeden bestaat dat het konijn een besmettelijke ziekte heeft of om een andere reden niet gezond is.

Indien uw konijn(en) niet of nauwelijks wil(len) eten bij aankomst en de uren daarna (door stress) dan zal er eventueel dwangvoer gegeven worden. Dit bestaat uit een zakje poeder welke alle benodigde vitaminen en mineralen bevat, aangemaakt met water. Dit zal met een spuitje in de bek worden toegediend. Mocht er (na een aantal dagen) geen verbetering zijn dan zal de dierenarts geraadpleegd worden.

Bij Konijnenpension Dwingeloo hangen binnen en buiten camera’s welke gericht zijn op een aantal verblijven. Op deze manier kunnen er verblijven op afstand via een app in de gaten worden gehouden. Gemaakte opnames zullen worden vernietigd.

Het pension

Ruime verblijven, binnen of buiten en gescheiden van andere konijnen.

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 8 euro per dag: dagelijks vers water, hooi, groenvoer en het gebruik van een ruim verblijf.

Meer informatie...