Schade & aansprakelijkheid

Konijnenpension Dwingeloo is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook. Indien u of uw konijn(en) iets overkomt bij Konijnenpension Dwingeloo dan is Konijnenpension Dwingeloo hiervoor niet aansprakelijk, eventueel is van toepassing de Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering, ondergebracht bij Unive Verzekeringen. Het betreden van Konijnenpension Dwingeloo is op eigen risico.

Betaling & Annuleren

Bij het brengen van uw konijn(en) dient u de volledige pensionkosten per pin of contant te betalen. De breng- en haaldag tellen ook mee als 2 volle dagen. Komt u uw konijn(en) eerder ophalen dan de afgesproken datum dan kan er helaas geen geld worden teruggegeven. Annuleren is geen probleem, wij vragen u wel dit wel zo snel mogelijk te doen.

Foto’s

Konijnenpension Dwingeloo kan foto’s maken van uw konijn(en), deze worden enkel gebruikt voor de website en/of Facebook.

Inentingen

U doet er verstandig aan om uw konijnen in te laten enten tegen Myxomatose, VHD-1 en VHD-2. Wanneer uw konijn(en) niet ingeënt zijn tegen deze ziektes en uw konijnen lopen dit virus op tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo en/of overlijden hieraan dan kan Konijnenpension Dwingeloo hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Dierenarts en daaruit voortvloeiende kosten

Mocht(en) uw konijn(en) tijdens het verblijf bij Konijnenpension Dwingeloo ziek worden en het is mijns inziens nodig hier een dierenarts naar te laten kijken dan zal ik naar Dierenartspraktijk Dwingeloo of Drents Friese Wold Dierenartsen in Diever gaan (of naar een andere op dat moment dienstdoende dierenarts). Indien mogelijk zult u hierover vooraf geïnformeerd worden. Als dit niet lukt of er is haast geboden dan zal ik mij gelijk wenden tot de dierenarts. Alle kosten die hieruit voortvloeien zijn voor uw rekening.

RISICO & Aansprakelijkheid

Door de stress van een autorit of verhuizing kunnen konijnen ziek worden, iets onderliggends kan hierdoor ook tot uiting komen. Hygiëne staat hoog in het vaandel, maar toch kan uw konijn(en) iets oplopen in het pension. Konijnenpension Dwingeloo kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld, het laten logeren van uw konijnen is volledig op eigen risico.

Overlijden

Indien uw konijn(en) komt/komen te overlijden dan zal deze achtergelaten worden bij de dierenarts of daar naartoe gebracht worden. De mogelijkheid bestaat ook om het lichaam in de vriezer te bewaren zodat u deze bij terugkomst mee kunt nemen. Indien er tijdens de logeerperiode u iets overkomt waardoor u uw konijn(en) niet meer op kunt halen en er is niemand anders die dit namens u kan doen dan zal Konijnenpension Dwingeloo dit konijn/deze konijnen opvangen en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar.

Recht van weigeren

Konijnenpension Dwingeloo behoudt zich het recht een konijn bij aankomst te weigeren indien er een vermoeden bestaat dat het konijn een besmettelijke ziekte heeft of om een andere reden niet gezond is.

Dwangvoeding

Indien uw konijn(en) niet of nauwelijks wil(len) eten bij aankomst en de uren daarna (door stress) dan zal er eventueel dwangvoer gegeven worden. Dit bestaat uit een zakje poeder welke alle benodigde vitaminen en mineralen bevat, aangemaakt met water. Dit zal met een spuitje in de bek worden toegediend. Mocht er (na een aantal dagen) geen verbetering zijn dan zal de dierenarts geraadpleegd worden.

Camera’s

Bij Konijnenpension Dwingeloo hangen binnen en buiten camera’s welke gericht zijn op een aantal verblijven. Op deze manier kunnen er verblijven op afstand via een app in de gaten worden gehouden. Gemaakte opnames zullen worden vernietigd.

WIJZIGINGEN

De tarieven en de voorwaarden kunnen tussentijds wijzigen, bekijkt u deze daarom altijd voordat u een reservering plaatst.