Het pension

Villa Langoor: een ruim hok (110 cm x 60 cm) waar de konijnen via 2 trappetjes de bovenste verdieping kunnen bereiken. Aan dit hok is een ren gekoppeld van 2,5 m² waar de konijnen 24 uur per dag toegang tot hebben.

 

Villa Langoor

Villa Langoor

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow: een leuk hok waar de konijnen via een trappetje in het huisje kunnen komen, de afmetingen zijn 170 cm x 50 cm. Aan dit hok zit een ren gekoppeld van 2,5 m² waar de konijnen 24 uur per dat toegang tot hebben.

Huize Knabbel & Co: dit verblijf is 4 m², de konijnen kunnen hier 24 uur per dag gebruik van maken. Ook hebben zij via een trappetje toegang tot 2 binnenhokken.

Huize Knabbel & Co

Rabbitstreet

Rabbitstreet: deze bestaat uit 4 verblijven van 3 m² en wordt gescheiden door middel van een dubbele rij hekjes. De konijnen kunnen elkaar daardoor wel zien maar niet aanraken. In elk verblijf staat een hok waar ze in kunnen zitten. Het is ook mogelijk, als u meerdere konijnen heeft of uw konijn(en) wat extra ruimte wilt geven, om meerdere van deze verblijven te huren.

Konijnenkamer: in huis bevindt zich de konijnenkamer, speciaal voor konijnen die binnen verblijven. De 3 rennen van ongeveer 2,5 m2 staan naast elkaar met een ruimte ertussen waar uw konijn(en) in verblijft/verblijven. Er staat een grote bak in maar het is mogelijk om hier uw eigen kooi aan te koppelen. Op deze kamer is een airco aanwezig die zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen.

Konijnenkamer

Konijnenpension Dwingeloo beschikt over meerdere buiten- en binnenverblijven waar per verblijf 1 tot 3 konijnen in kunnen logeren. Uw konijn(en) komt/komen niet bij vreemde konijnen in het verblijf!

Alle verblijven zijn voorzien van een voerbakje, waterbakje, bruggetje en speelballetje. Als u zelf voer- of drinkbakjes, speelgoed of toiletbak mee wilt nemen dan is dat geen probleem. Onder de buitenverblijven ligt volledig gaas om (uit)graven te voorkomen en ze zijn volledig overdekt. De buitenverblijven staan zo veel mogelijk in de schaduw of er wordt gebruik gemaakt van schaduwdoeken, witte lakens en parasols. Bij koud en nat weer krijgen de konijnen een extra dik pak stro en worden de verblijven zoveel mogelijk beschermd tegen regen en tocht.

Dagelijks worden de natte plekken uit het verblijf gehaald en meerdere keren per week wordt het helemaal verschoond. Dagelijks wordt er vers hooi en water verstrekt en krijgen ze brokjes en groente (dit in overleg met u).

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik uw konijn eventueel gaan dwangvoeren, zodat het konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit naar boven komen.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Voorwaarden

We doen niet moeilijk maar er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden.

Meer informatie...

Tarieven

4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...
Konijnenpension Dwingeloo
info@konijnenpensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63