Het pension

Konijnenpension Dwingeloo beschikt over een aantal buiten- en binnenverblijven van ongeveer 2,5 m², waar per verblijf 1 tot 3 konijnen in kunnen logeren. Uw konijn(en) komt/komen niet bij vreemde konijnen in het verblijf! Heeft u grote of meerdere konijnen dan is er ook een verblijf van 4 m² of er worden verblijven aan elkaar gekoppeld.

Alle verblijven zijn voorzien van een voerbakje, waterbakje en/of flesje, bruggetje, speelballetje en toilet. Als u zelf voer- of drinkbakjes, speelgoed of toiletbak mee wilt nemen dan is dat geen probleem. De verblijven staan zo veel mogelijk in de schaduw of er wordt gebruik gemaakt van schaduwdoeken, witte lakens en parasols. Binnenshuis beschikt de konijnenkamer over een airco. Bij koud en nat weer krijgen de konijnen een extra dik pak stro en worden de verblijven zoveel mogelijk beschermd tegen regen en tocht. De konijnen kunnen niet graven en de bovenkant van elk verblijf is dicht.

Elk verblijf wordt in ieder geval twee keer per week schoongemaakt. Dagelijks wordt er vers hooi en water verstrekt en krijgen ze brokjes en groente (dit in overleg met u).

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik uw konijn eventueel gaan dwangvoeren zodat het konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit naar boven komen.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Voorwaarden

We doen niet moeilijk maar er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden.

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 8 euro per dag: dagelijks vers water, hooi, groenvoer en het gebruik van een ruim verblijf.

Meer informatie...
Konijnenpension Dwingeloo
info@konijnenpensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63