Het pension

Villa Langoor: een ruim verblijf van zeker 4 m² met een leuk hok (110 cm x 60 cm) waar de konijnen via 2 trappetjes de bovenste verdieping kunnen bereiken. De ren is volledig overdekt,  1.90 m hoog en er ligt gaas op de bodem.

Villa Langoor

Villa Langoor

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow: een leuk hok waar de konijnen via een trappetje in het huisje kunnen komen, de afmetingen zijn 170 cm x 50 cm. Aan dit hok zit een overdekte ren gekoppeld van 2,5 m² waar de konijnen 24 uur per dat toegang tot hebben en er ligt gaas op de bodem.

Huize Knabbel & Co: dit verblijf is ruim 2,5 m², de konijnen kunnen in het hok springen of er onder zitten. Deze ren is volledig overdekt, 1,90 m hoog en er ligt gaas op de bodem.

Huize Knabbel & Co

Huize Knabbel & Co

Rabbitstreet

Rabbitstreet

Rabbitstreet: deze bestaat uit 3 verblijven van ruim 3 m² tot bijna 4 m² en worden gescheiden door middel van een dubbele rij hekjes. De konijnen kunnen elkaar daardoor wel zien maar niet aanraken. In elk verblijf staat een hok waar ze in kunnen springen of er onder kunnen zitten. Er komt een net over het verblijf tegen roofdieren en er ligt gaas op de bodem.

Konijnenkamer: in huis bevindt zich de konijnenkamer, speciaal voor konijnen die binnen wonen. De 3 rennen van ongeveer 2,5 m² staan naast elkaar met een ruimte ertussen zodat de konijnen elkaar niet aan kunnen raken. Er staat een grote (toilet)bak in maar het is ook mogelijk om uw eigen kooi in het vebrlijf te zetten of deze er aan te koppelen (let op: in drukke periodes is dit niet altijd mogelijk omdat er dan een extra ren wordt bijgezet). Op deze kamer is een airco aanwezig die zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen.

Konijnenkamer

The little rabbitroom

The little Rabbitroom

The little rabbitroom: dit is een leuk verblijf van ongeveer 2 m² waar de konijnen via een trap de bovenverdieping kunnen bereiken. Het verblijf is overdekt en er ligt gaas op de bodem.

Konijnenpension Dwingeloo beschikt over meerdere buiten- en binnenverblijven waar per verblijf 1 tot 3 konijnen in kunnen logeren. Uw konijn(en) komt/komen niet bij vreemde konijnen in het verblijf!

Alle verblijven zijn voorzien van een voerbakje, waterbakje en/of flesje, bruggetje, speelballetje en toilet. Als u zelf voer- of drinkbakjes, speelgoed of toiletbak mee wilt nemen dan is dat geen probleem. De buitenverblijven staan zo veel mogelijk in de schaduw of er wordt gebruik gemaakt van schaduwdoeken, witte lakens en parasols. Bij koud en nat weer krijgen de konijnen een extra dik pak stro en worden de verblijven zoveel mogelijk beschermd tegen regen en tocht.

Dagelijks worden de natte plekken uit het verblijf gehaald en meerdere keren per week wordt het helemaal verschoond. Dagelijks wordt er vers hooi en water verstrekt en krijgen ze brokjes en groente (dit in overleg met u).

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik uw konijn eventueel gaan dwangvoeren, zodat het konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit naar boven komen.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Voorwaarden

We doen niet moeilijk maar er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden.

Meer informatie...

Tarieven

4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...
Konijnenpension Dwingeloo
info@konijnenpensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63