Het pension

Villa Langoor: een ruim hok (110 cm x 60 cm) waar de konijnen via 2 trappetjes de bovenste verdieping kunnen bereiken. Aan dit hok is een ren gekoppeld van 2,5 m² waar de konijnen 24 uur per dag toegang tot hebben.

 

Villa Langoor

Villa Langoor

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow

Bunny Bungalow: een leuk hok waar de konijnen via een trappetje in het huisje kunnen komen, de afmetingen zijn 170 cm x 50 cm. Aan dit hok zit een ren gekoppeld van 2,5 m² waar de konijnen 24 uur per dat toegang tot hebben.

Huize Knabbel & Co: dit verblijf is 4 m², de konijnen kunnen hier 24 uur per dag gebruik van maken. Ook hebben zij via een trappetje toegang tot 2 binnenhokken.

Huize Knabbel & Co

Rabbitstreet

Rabbitstreet: deze bestaat uit 4 verblijven van 3 m² en wordt afgescheiden door middel van een dubbele rij hekjes. De konijnen kunnen elkaar daardoor wel zien maar niet aanraken, indien gewenst kan het ook dicht gemaakt worden zodat ze elkaar niet kunnen zien. In elk verblijf staat een hok waar ze in kunnen zitten. Het is ook mogelijk, als u meerdere konijnen heeft of uw konijn(en) wat extra ruimte wilt geven, om meerdere van deze verblijven te huren.

 

Konijnenburcht: dit verblijf is 3 m², de konijnen kunnen in het hok springen maar er is ook een trappetje aanwezig. Het hok kan volledig worden afgesloten (deels met gaas) aan de bovenkant.

 

Konijnenburcht

Alle verblijven zijn voorzien van een voerbakje, waterbakje, waterflesje, toilet, bruggetje en speelballetje. Als u zelf voer- of drinkbakjes of speelgoed mee wilt nemen dan is dat geen probleem.
Onder de verblijven ligt volledig gaas om (uit)graven te voorkomen.

Het is ook mogelijk om uw eigen hok met ren mee te nemen, we zoeken dan een mooi plekje in de tuin.
Indien u een konijn heeft dat binnen verblijft dan dient u altijd zelf het hok (kooi) mee te nemen. In overleg zoeken we een plekje waar uw konijnen kunnen staan (in de tuin, garage of in huis).

Voor cavia's dient u altijd het eigen verblijf mee te nemen, deze kan zowel buiten als binnen staan.

Dagelijks worden de natte plekken uit het verblijf gehaald en meerdere keren per week wordt het helemaal verschoond. Tevens is er bescherming tegen de zon (schaduwdoeken, parasol e.d.) en het is mogelijk om een bevroren waterfles in het hok te leggen. Het verblijf staat zo veel mogelijk in de schaduw. Bij koud en nat weer krijgen de konijnen een extra dik pak stro en worden er dekens over de verblijven gelegd tegen eventuele regen en tocht.

Indien u een langharig konijn heeft dan is het mogelijk deze door mij te laten kammen.

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik uw konijn eventueel gaan dwangvoeren (dit zal ik eerst telefonisch overleggen met de dierenarts), zodat het konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit dan naar boven komen.

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Voorwaarden

We doen niet moeilijk maar er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden.

Meer informatie...

Tarieven

4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...
Konijnenpension Dwingeloo
info@konijnenpensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63