Het pension

Konijnenpension Dwingeloo beschikt over een aantal buiten- en binnenverblijven van ongeveer 2,5 m2, waar per verblijf 1 tot 3 konijnen in kunnen logeren. Uw konijn(en) komt/komen niet bij vreemde konijnen in het verblijf!

Alle verblijven zijn voorzien van een voerbakje, waterbakje en/of flesje, bruggetje, speelballetje en toilet. Als u zelf voer- of drinkbakjes, speelgoed of toiletbak mee wilt nemen dan is dat geen probleem. De verblijven staan zo veel mogelijk in de schaduw of er wordt gebruik gemaakt van schaduwdoeken, witte lakens en parasols. Bij koud en nat weer krijgen de konijnen een extra dik pak stro en worden de verblijven zoveel mogelijk beschermd tegen regen en tocht. Onder elk verblijf ligt gaas en de bovenkant is dicht, er kunnen dus geen katten of roofvogels in het verblijf komen. Binnenshuis beschikt de konijnenkamer over een airco.

Elk verblijf wordt in ieder geval twee keer per week schoongemaakt. Dagelijks wordt er vers hooi en water verstrekt en krijgen ze brokjes en groente (dit in overleg met u).

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik uw konijn eventueel gaan dwangvoeren zodat het konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit naar boven komen.

Rabbitstreet

Reserveren

Wilt u reserveren of kijken of er nog een plekje vrij is?

Meer informatie...

Voorwaarden

We doen niet moeilijk maar er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden.

Meer informatie...

Tarieven

Vanaf 5 euro per dag: dagelijks vers water, hooi, groenvoer en het gebruik van een ruim verblijf.

Meer informatie...
Konijnenpension Dwingeloo
info@konijnenpensiondwingeloo.nl
Tel/app: 06 - 10 81 28 63