Vakantieplannen en geen oppas voor uw konijnen?

Soms als je op vakantie gaat of er is een andere reden dat je even niet voor je dieren kan zorgen, dan is het makkelijk als iemand anders op je dieren wil passen. Daarom heb ik Konijnenpension Dwingeloo opgericht. Hier kunnen konijnen komen logeren! U brengt ze hier naar toe en ik zal met veel liefde voor ze zorgen, voor een korte of langere periode.

Mijn naam is Helen van der Klauw, ik ben 38 jaar en al geruime tijd woon ik in het gezellige Drentse dorpje Dwingeloo. Daar woon ik samen met mijn vriend en onze huisdieren. Al jaren heb ik konijnen en de liefde voor deze dieren is steeds meer gaan groeien. Ik vind het heel interessant hoe ze leven en daarom hebben we zelf inmiddels 4 konijntjes (Rambo, Savanna, Pip en Diggy). Naast deze konijntjes hebben we ook nog een kat, 2 cavia's en 3 krielkipjes.

Konijnenpension Dwingeloo is het gehele jaar geopend, het brengen en halen van uw konijnen gaat altijd op afspraak (ook ’s avonds en in het weekend).

Heeft u cavia's? Ook deze zijn van harte welkom, ze kunnen in een verblijf/kooi van het pension maar u kunt ook uw eigen kooi meenemen. Zie hiervoor: www.caviapensiondwingeloo.nl

Let op: Konijnenpension Dwingeloo is geen konijnenopvang, wij vangen dus geen konijnen op.

 

Het pension

Ruime hokken inclusief grote buitenren, gescheiden van de andere konijnen.

Meer informatie...

Tarieven

4 euro per dag: dagelijks vers hooi, stro, water, groenvoer en het gebruik van hok en buitenren.

Meer informatie...

Contact

Heeft u een een vraag of wilt u informatie over een reeds gemaakte reservering?

Meer informatie...

Konijnenpension Dwingeloo - info@konijnenpensiondwingeloo.nl - Tel/app: 06 - 10 81 28 63

Provincie Drenthe - Gemeente Westerveld - tussen Assen, Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Beilen.

Stichting KonijnenBelangen